Standford's Load

With A Vamp In The Middle

Nytt projekt för sommaren

Det är kul med lite nya projekt som man kan hålla på med och som man tycker är roliga. Det finns många saker som man kan ha som ett projekt och det är ju bra för idéerna tar ju aldrig slut.
Saker som är bra att ha i åtanke när man ska fundera på ett nytt projekt kan vara det att man inte tar på sig ett för stort projekt utan att man göra något som man verkligen kommer att kunna göra klart själv, något som man kan göra själv och något som man har råd till. Då brukar det bli bra och det blir något att se fram emot och att det är något som verkligen kan bli av.

Var realistisk

Ja det är viktigt att vara realistisk så att det kan bli så passa bra som möjligt, ja man kanske har en ide om att skapa kompletta uterum på tomten och det är ju så mysigt och trevligt. Så då kan man kanske börja med en del så att den blir klar först och sen gå vidare till nästa och sen nästa. Ja det är ju toppen om man kan göra det på det vist och att man känner att det blir något gjort, det hjälper en att fortsätta och att fortsätta. Ja det är bra att sätta upp delmål när man ska få klart en viss del och så vidare. Ja det finns mycket som man kan göra och som hjälper en att få klart det till då man vill få klart det. Ja det finns mycket som man kan göra och som man kan göra för att det ska bli så pass bra som möjligt och det är ju roligare då för då ser man resultat och det vill man ju.
Ja det finns så mycket skoj som ma kan göra.